Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ din Gorj a îmbrăcat uniforma de polițist ca să-și ia cadourile înapoi de la fosta iubită. A fost reținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Gorj a fost atât de determinat să se răzbune pe fostă iubită, încât s-a costumat în poliţist de câteva ori şi i-a bătut la uşă. Suspectul avea și o armă asupra lui.

Ar fi vrut să i se restituie toate cadourile pe care i le-a făcut, când erau împreună. Femeia spune că este ameninţată şi urmărită de el, încă de anul trecut. Și, exasperată, l-a reclamat la adevărații polițiști!

Din august anul trecut spune femeia că este şantajată de fostul iubit, un bărbat de 37 de ani. Acesta îi cere înapoi toate cadourile primite în timpul relaţiei, dar şi suma de 30.000 de lei. În tot acest timp a urmărit-o acasă, dar şi la serviciu. A ameninţat-o că îi face rău, aşa că femeia a început să se teamă.

Ultima ispravă s-a petrecut chiar miercuri, când individul i-a bătut la uşă, având la el un pistol de tip airsoft şi o şapcă de poliţst. Iar în urmă cu două săptămâni, a mers la ea acasă purtând uniforma unui agent de poliţie. După aceste fapte, bărbatul s-a confruntat cu adevăraţii poliţişti, care l-au reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de uzurparea de calităţi oficiale, hărţuire şi ameninţare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult