Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ a vrut să plaseze o bancnotă de 500 de lei falsă și e căutat de polițiști. Vânzătoarea a văzut imediat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Galați îl caută pe un individ care a încercat să înșele, luni seară, o vânzătoare cu o bancnotă de 500 de lei care era, de fapt, falsă.

 

Dând dovadă de o stăpânire de sine ieșită din comun, femeia l-a amenințat pe tânăr că va suna la poliție și va reclama infracțiunea. Polițiștii cred că este o chestiune de ore până când îl vor aduce pe individ la audieri.

 

În imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum individul se preface tot timpul că ar vorbi la telefon și ar fi foarte ocupat. Îi cere vânzătoarei un pachet de țigări și îi dă o bancnotă de cinci sute de lei. Femeia, însă, și-a dat seama imediat că este vorba despre o hârtie fără valoare, scoasă la imprimantă și că tânărul a vrut să o înșele.

„Tu ai impresia că îți bați joc de mine? Vrei să chem poliția?”, îi spunea vânzătoarea.

Citește și
Bani
Doi tineri din Botosani prinsi de politisti. Ce scoteau baietii la imprimanta

Încolțit, falsificatorul de ocazie a lăsat banii scoși la imprimantă și a fugit. Vânzătoarea, care este și proprietara magazinului, îl cunoștea din vedere, așa că a putut să le dea anchetatorilor date care să îi conducă la identificarea lui.

Bancnota a ajuns marți la poliție și va fi folosită că probă în acest dosar penal.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, IPJ Galați.

Pentru aceste infracțiuni, pedeapsa este de închisoare între 3 și 10 ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult