Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ a murit într-un accident cu poliția pe urme, la Vâlcea. Fluturase pe geamul mașinii un pistol

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ care a ameninţat mai mulţi oameni în Râmnicu Vâlcea - cu cea ce părea iniţial un pistol - a murit după ce a provocat un grav accident la capătul unei curse de peste doi kilometri, cu poliţia pe urme, pe străzile din oraş.

Accidentul a avut loc într-un sens giratoriu - unde maşina suspectului s-a izbit de un parapet, după ce înainte lovise o maşină aflată în trafic.

Surse din anchetă au precizat că individul era căutat de poliţiştii din Austria, iar în ţară ar fi avut mai multe condamnări. Pistolul care i-a atras poliţia pe urme s-a dovedit la cercetări o brichetă stricată.

Urmărit de poliţie, individul a intrat cu maşina într-un autoturism aflat în sensul giratoriu.

Vehiculul lovit s-a răsucit pe şosea şi a fost aruncat în afara drumului. Autoturismul fugarului a sărit de pe carosabil şi a izbit un parapet din beton.

Citește și
VIDEO. Incident șocant în fotbal. Un arbitru din Honduras a scos pistolul pe teren
VIDEO. Incident șocant în fotbal. Un arbitru din Honduras a scos pistolul pe teren

Agenţii fuseseră alertaţi de mai mulţi oameni, care au anunţat la 112 ca un individ - cu o maşină scumpă - a scos un pistol pe geam şi l-a îndreptat spre ei.

Sandra Bălteanu, Poliția Vîlcea: „Poliţiştii au identificat autoturismul în cauză, însă în momentul opririi, acesta a demarat în viteză."

Acela a fost momentul în care poliţiştii au început urmărirea.

Bărbatul a plecat în goană din zona unui supermarket, pe bulevardul Dem Rădulescu. A intenționat, probabil, să iasă din oraş. Doi kilometri şi jumătate a încercat să fugă de poliţie. Într-un sens giratoriu a lovit însă o maşină, pierzându-și viața.

Cătălin Popescu, ISU Vâlcea: „Nu prezentă semne vitale, avea traumatisme incompatibile cu viaţa."

Localnic: „Având poliţia pe urme, nemaiacordând prioritate, a lovit maşina care venea din sens opus şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A fost o glumă care l-a costat viaţa pe şofer."

În maşină, poliţiştii au găsit pistolul pe care îl fluturase în aer. Era, de fapt, o brichetă stricată. Totuşi, individul avea motive să fugă.

Bărbatul era căutat pentru o procedură judiciară, de autorităţile din Austria, spun surse din Inspectoratul General al Poliţiei. În acea ţară, cel urmărit avea mai multe condamnări.

Informaţiile din trecutul bărbatului nu au fost comunicate de poliţie. În anchetă se aşteaptă rezultatul probelor biologice prelevate de legişti, care va lămuri dacă individul băuse sau consumase droguri înainte de a se urca la volan.

Şoferul din maşina pe care a lovit-o a fost dus la spital după accident. Are răni uşoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult