Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un incendiu violent a distrus supermarketul dintr-o comună dâmbovițeană. Mai multe persoane au primit îngrijiri

Un incendiu violent a cuprins supermarketul dintr-o comună, din judeţul Dâmboviţa. Înainte să vadă flăcările, martorii spun că au auzit niște bubuituri.

În scurt timp, tot magazinul a fost învăluit de un fum gros. Câteva persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale.

Speriaţi, angajaţii şi cei care locuiesc aproape de un supermarket din comuna Cojasca au sunat la 112. La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale. Între timp, cei de la ambulanţă au acordat ajutor mai multor clienţi şi angajaţi.

Asistent medical SAJ Dâmboviţa: „Nu sunt victime cu arsuri şi nici intoxicaţi cu fum, decât persoane speriate, cu atacuri de panică”.

Cei aflaţi în zonă spun că au auzit mai multe bubuituri şi s-au temut că instalaţiile din magazin ar putea exploda.

Citește și
incendiu
Cinci persoane, la spital, după un incendiu într-un bloc de locuinţe din Hunedoara. Oamenii au rămas blocaţi în apartamente

Reprezentant ISU Dâmboviţa: „Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, fiind afectat întregul spaţiu comercial”.

Flăcările violente s-au extins şi la o construcţie, în apropierea magazinului. Incendiul a fost, însă stins la timp. Polițiștii cred că de vină ar fi fost supraîncălzirea instalației electrice, posibil din pricina caniculei.

Citește și: Trecerea ilegală a frontierei, afacere pe bani grei. Cât plătesc ucrainenii care vor să ajungă în România

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult