Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un grec ar fi omorât un om cu mașina în Bulgaria, apoi a venit în România pentru a încerca să-și acopere urmele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un om de afaceri grec a fost reținut marți seară de autoritățile din România, suspectat că a fugit după ce produs un accident mortal pe drumurile din Bulgaria.

A încercat apoi să îşi repare maşina la noi.

Bărbatul se află acum în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Cetăţeanul grec este acuzat că a accidentat mortal un motociclist pe un drum din Bulgaria şi l-a abandonat acolo.

Accidentul a avut loc pe 30 iulie, iar rudele victimei au fost cele care au alertat poliţia bulgară după ce bărbatul nu a mai ajuns acasă. Motociclistul a fost găsit după patru zile, pe marginea unui drum.

În acest timp, şoferul grec a trecut frontiera în România, unde locuieşte de ceva timp. Cu maşina avariată, bărbatul a căutat o soluţie ca să scape de urmele accidentului. A mers la un service auto din judeţul Ilfov.

Citește și
accident
O mașină s-a ciocnit violent cu un TIR, în Ialomița. Un bărbat și o femeie au murit, un copil de 10 ani e grav rănit

Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov: „Un bărbat ar fi încercat să convingă personalul unității service să efectueze reparații la autoturismul său, fără a prezenta autorizație de reparație”.

Pentru că urmele de pe maşină arătau ca şoferul a fost implicat într-un posibil accident rutier, mecanicii au alertat poliţia. Agenţii din Ilfov l-au condus la audieri şi i-au deschis un dosar penal pentru lipsa documentelor necesare reparaţiei. În căutarea evenimentului în care ar fi putut fi implicat, polițiștii au găsit o potrivire în Bulgaria.

Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov: „Colegii mei au stabilit că autovehiculul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei”.

Pe numele şoferului grec, bulgarii emiseseră deja un mandat european de arestare pentru ucidere din culpă. După mai multe ore de audieri, suspectul a fost dus în Arestul Central al Poliției Capitalei şi a fost reţinut. O instanţă urmează să decidă trimiterea lui în ţara vecină.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult