Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un gorjean acuzat pe nedrept de crimă, găsit spânzurat: „Nu mai am putere să mă bucur”

Un gorjean, care în urmă cu șase ani a fost acuzat și arestat preventiv pentru o crimă pe care nu a comis-o, și-a luat viața.

Bărbatul de 53 de ani din comuna Bărbătești a fost găsit spânzurat în pădurea din apropierea locuinței, potrivit igj.ro.

Autoritățile au transmis că s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbatul a fost arestat în luna decembrie a anului 2014, sub acuzația de omor, după ce cadavrul vecinului său a fost găsit pe șosea. Inițial, polițiștii au anchetat un tragic accident rutier, dar situația s-a schimbat când soția victimei a declarat că bărbatul ei a fost ucis de un amic. Mărturia i-a fost susținută și de o altă femeie din sat, iar suspectul a fost reținut.

Bărbatul, care fusese acuzat, spunea pe atunci că îi promisese uneia dintre femei câțiva litri de alcool, dar cum nu și-a onorat înțelegerea, aceasta i-ar fi înscenat crima.

Citește și
spanzurat
Un bărbat a fost găsit spânzurat pe un pod de cale ferată. Ce au descoperit autoritățile
Bărbatul a fost eliberat din lipsă de probe, dar a fost în continuare cercetat  

După câteva zile, bărbatul a fost eliberat din lipsă de probe, dar a fost în continuare cercetat. Nouă luni mai târziu, procurorii i-au comunicat oficial că nu e vinovat de crimă.

„Nu mai am putere să mă bucur, pentru că nouă luni am dus crima în spinare. Nouă luni!”, spunea bărbatul atunci.

Bărbatul spunea că soția victimei, împreună cu o altă femeie, i-ar fi înscenat crima. El s-a ocupat de înmormântare și i-ar fi promis văduvei că îi dă toată băutura care rămâne. Cu o condiție însă, ea să nu bea alcool. Femeia ar fi respectat învoiala, însă el nu! Și de aici a pornit totul, susținea

Bărbatul a vrut să dea statul în judecată și să ceară daune pentru perioada în care a stat închis pe nedrept. Procurorii și-au continuat ancheta, iar cele două femei care ar fi înscenat crima au fost cercetate pentru mărturie mincinoasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult