Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un gălăţean băut a ameninţat cu un cuţit un şofer după ce acesta i-a atras atenția că trece prin loc nepermis | Video

Un gălăţean în vârstă de 32 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu dosar penal după ce a ameninţat cu un cuţit o altă persoană, în zona staţiei de autobuz din Tiglina 1 din Galaţi.

''În jurul orei 23,00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice a fost sesizat de către Dispeceratul Secţiei 2 Poliţie Galaţi că în urma unui apel 112 un participant la trafic a reclamat faptul că şoferul unei maşini aflate în faţa sa este ameninţat cu un cuţit de un bărbat ce pare agitat. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat imediat în locul indicat de apelant, însă persoanele implicate în incident nu au fost găsite. Pe baza indicaţiilor primite de la bărbatul care a făcut sesizarea, jandarmii au observat în staţia de autobuz din Tiglina 1 un bărbat, care la vederea forţelor de ordine a încercat să se urce într-un autobuz care pleca din staţie'', informează sâmbătă Jandarmeria.

Persoana în cauză a fost coborâtă din mijlocul de transport în comun, iar în urma controlului corporal preventiv asupra acesteia, prins de curea, la spate, a fost găsit un briceag cu lama de 10 cm şi lungimea totală de 20 cm, despre care acesta susţine că îl avea pentru a "tăia un salam, o pâine".

Privitor la cele întâmplate, bărbatul în cauză, în vârstă de 32 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat că a traversat strada printr-un loc nepermis, iar un şofer a oprit brusc şi i-a atras atenţia, fapt care l-a enervat şi a scos cuţitul să îl ameninţe.

Persoana care a sesizat incidentul le-a declarat jandarmilor că, în timp ce se deplasa pe strada Saturn, a observat cum autovehiculul aflat în faţa sa frânează brusc, iar un bărbat a venit la geamul şoferului şi îl ameninţă cu un cuţit. Speriat, şoferul ameninţat a fugit imediat de la faţa locului, iar el s-a retras din zonă şi a apelat 112.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult