Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unei tinere după ce și-a făcut o serie de intervenții estetice. „Capul mi s-a umflat ca o minge” GALERIE FOTO

O tânără a rămas desfigurată după intervenții estetice dubioase la tâmple, frunte, ochi și bărbie. Femeia a spus că nu e prima dată când face o astfel de procedură și că nu știe ce s-a întâmplat, dar viața sa a fost distrusă.

DJ Nouna, un fotomodel în vârstă de 30 de ani, pe numele real Soukphalack Vongsonesamouth, a mers la Bangkok, în Thailanda, pentru a-și face injecții de umplere dermică în tâmple, frunte, ochi și bărbie, scrie Daily Star.

Intervenția nu a mers conform planului și, trei luni mai târziu, femeia se plângea de dureri intense în jurul tâmplei, care pe 27 iulie a început să se transforme într-o umflătură uriașă.

Umflătura a făcut ca capul ei să ia o formă ciudată și alarmantă, astfel că a fost nevoie de un control medical.

Medicii i-au prescris medicamente pentru a reduce umflătura și i-au făcut alte injecții menite să dizolve substanța de umplere.

Citește și
crima
Un bărbat și-a ucis iubita apoi a folosit Google Translate pentru a-i cere ajutorul unui taximetrist ca să-i tranșeze corpul

„De-a lungul celor opt ani de când sunt DJ, am făcut multe injecții de umplere și nu a fost niciodată o problemă până luna trecută. Oamenii mă acuză că mi-am făcut injecții ieftine, dar, în realitate, am mers la o clinică legitimă. Nu știu sigur de ce mi se întâmplă acest lucru”, a spus Dj Nouna.

Capul cât o minge

Ea a spus că umflăturile se simțeau moi în mâinile sale, dar când doctorul le-a strivit a văzut tot felul de lichide care se scurgeau.

„Chiar și după ce medicii au scos lichidul, tot mai curgea mult din fața mea. Când îmi ating pielea, simt ca și cum ar fi niște umflături mari sub ea. Nu am mai putut să muncesc luni de zile. Ceea ce s-a întâmplat mi-a afectat în mod clar principala sursă de venit”.

„Umplutura mi-a făcut ca întreaga față să arate ca părțile intime ale unui bivol. Capul mi s-a umflat ca o minge de rugby. Mi-e rușine de felul în care arăt, dar vreau totuși să împărtășesc povestea mea pentru ca alte persoane să fie mai atente când vine vorba de astfel de intervenții. Sper ca oricine urmărește povestea mea să urmeze cu strictețe instrucțiunile medicului. Și să accepte, de asemenea, că există riscuri”, a mai spus fotomodelul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult