Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost jandarm din Iași și-a omorât mama cu nenumărate lovituri de cuțit. Vecină: ”Se auzea cum țipa din tot sufletul"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un fost jandarm din județul Iași, în vârstă de 45 de ani, pensionar, este anchetat pentru că și-ar fi ucis mama în bătaie joi noaptea.

El se află acum în custodia anchetatorilor care au dispus o expertiză psihiatrică pentru a stabili dacă suspectul a avut sau nu discernământ când a comis crima.  Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Scena teribilă s-a petrecut în apartamentul femeii de 70 de ani din Iași, acolo unde individul a venit în vizită. Ar fi fost beat, spun anchetatorii, și nu se stie de ce și-a luat mama la bătaie.

Ar fi lovit-o de nenumărate ori cu un cuțit. După, bărbatul și-a sunat partenera și i-a spus că și-a găsit mama într-o baltă de sânge.

Imediat, femeia a sunat la 112 și astfel un echipaj de terapie intensivă de la SMURD, dar și polițiști au ajuns la adresa bătrânei. Din nefericire, pentru victimă era prea târziu.

Citește și
carabinieri politie italia
O mamă casnică din Italia a fost găsită pe moarte de copiii săi. Ce au găsit medicii în craniul femeii

Vecină: ”Se auzea o femeie țipând foarte tare și mă gândeam că poate au copii, era în jur de 12 și ceva, se auzea ca și cum trântind mobila”.

”Se auzea cum țipa din tot sufletul”

Vecină: ”Cred că din cauza alcoolului, avea probleme. Știam că locuiește singură”.

Vecină: ”Se auzea cum țipa din tot sufletul și noi ne-am speriat, nici nu am mai putut dormi după. Am văzut că a venit poliția, s-au mai auzit țipete și apoi liniște totală”.

Vecină: ”O femeie extraordinar de cuminte și liniștită, am văzut-o alaltăseară, era bine. Fiul venea uneori și mânca, mi-a spus polițistul care a sigilat dimineață, nu deschideți”.

Individul a fost audiat vineri și, potrivit procurorilor, nu și-a recunoscut fapta. El le-a spus anchetatorilor că nu își amintește ce s-a întâmplat noaptea trecută. Acum este internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași, pentru expertiză.

Ionela Gâmbuță, procuror adjunct Parchetul Tribunalulu Iași: ”Se efectuează cercetări față de suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie”.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult