Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un elev de 11 ani s-a aruncat de la etajul 3 al unei școli din București. Cum și-ar fi motivat gestul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un elev de clasa a V-a de la școala „King George International”,din București, s-a aruncat de la etajul trei al instituției.

Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 14, joi, la o școală privată din sectorul 6 al Capitalei. Băiețelul a avut mare noroc pentru că a căzut pe o bucățică foarte mică de pământ afânat, aflată în vecinătatea scărilor de beton.

Imediat, la fața locului a sosit o ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale. Băiatul era conștient în acele momente.

A fost transportat apoi la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, iar medicii care l-au evaluat au constatat că a suferit mai multe leziuni interne și fracturi, însă care nu-i pun viața în pericol.

Cei de la școală spun că sunt în stare de șoc după cele întâmplate, mai ales că gestul a fost brusc și că s-a petrecut chiar sub colegii de clasă ai băiețelului.

Citește și
Ucis
Răsturnare de situație. Cum a murit, de fapt, bărbatul găsit înjunghiat în gât. Partenera sa și-a schimbat declarația

Nimic din comportamentul lui nu a dat ceva de bănuit celor din jur, nici profesorilor, și nici familiei.

A fost deschis un dosar penal și rămâne de stabilit exact cum s-a petrecut incidentul.

Minorul a menționat că s-a aruncat din cauza faptului că nu mai facea față volumului de învățătură de la scoala, conform unor surse.

ASOCIAȚIA TELEFONUL COPILULUI pune la dispoziția copiilor și adolescenților o linie telefonică de asistență la nivel național, 116 111.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult