Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un curier din Sibiu a inventat o poveste uimitoare pentru a fura banii de pe colete. Cum s-a dat de gol în final

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un curier din Sibiu s-a bătut singur, pentru a înscena o tâlhărie. Voia să justifice în acest fel lipsa a peste 11.000 de lei, suma delapidată de la firma unde lucra.  

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresat de 3 indivizi, care i-au luat banii încasați pentru coletele livrate în ziua respectivă.

La fața locului a fost trimis un echipaj de poliție și o ambulanță, pentru a-i acorda prim ajutor. Ulterior, pretinsa victimă a depus la dosar dovada că a suferit leziuni care necesitau opt zile de îngrijiri.

Mai bine de o săptămână polițiștii au încercat să dea de urma tălharilor: au ridicat și vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona, au căutat martori, dar fară rezultat.

În cele din urmă, curierul a fost supus testului poligraf, pentru că își tot schimba declarațiile. Spunea că este confuz și nu-și mai amintește bine detaliile.

Citește și
Atac Dublin
Atac cu cuțitul în Dublin. Cine sunt persoanele care l-au capturat pe agresorul care a înjunghiat cinci oameni

S-a dovedit în final că întreaga poveste era scornită, iar bărbatul a recunoscut că și-a provocat singur vânătăile și juliturile. Totul, că să acopere paguba de peste 11.000 de lei, care nu a fost recuperată. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult