Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu în vârstă a ajuns la spital după ce a fost atacat de o șopârlă gigant

Un cuplu în vârstă din Queensland, Australia, a ajuns la spital după ce a fost atacat de o șopârlă uriașă din specia ”goanna”, în timp ce își plimba câinele.

Potrivit The Guardian, bărbatul în vârstă de 72 de ani are răni serioase la o mână și un picior în urma acestui atac, ce i-a pus în pericol viața, spune un cadru medical din cadrul ambulanței Queensland.

”A încercat să oprească un atac asupra câinelui său - își salva câinele. Are răni destul de serioase la mână și la picior, și a pierdut ceva sânge.” a declarat Shane Tucker, medic.

Inițial, presa locală a anunțat că animalul său de companie, un câine, ar fi murit în urma atacului, însă ulterior s-a aflat că a supraviețuit.

Femeia care a fost rănită și ea a spus că vestea supraviețuirii câinelui său este ”cea mai bună veste pe care a auzit-o toată ziua”.

Citește și
Șarpe lung de peste un metru surprins ieșind dintr-o lustră, în baie. FOTO
Șarpe lung de peste un metru surprins ieșind dintr-o lustră, în baie. FOTO

”Din cauza ghearelor pe care le are goanna, pot să-mi imaginez că ar fi avut potențial pentru ca rănile să fie foarte grave, chiar să-i pună viața în pericol.” - a mai spus medicul de pe ambulanță.

Goanna este o șopârlă carnivoră din Australia, care poate crește până la 1,8 metri, fiind dotată cu gheare și dinți ascuțiți. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult