Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Update: O femeie a murit, iar un copil și un bărbat sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 1

O femeie a murit, iar un copil și un bărbat sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat sâmbătă pe DN 1, la Azuga.

UPDATE: 

„Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, vătămarea corporală a unui bărbat de 37 de ani și a unei minore de 1 an, pasageri în auto. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/ l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier nu este restricționat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat ISU Prahova.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Azuga, judeţul Prahova, un autoturism cu 4 pasageri (3 adulţi şi 1 copil) s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că toate cele 4 persoane sunt rănite, iar unul dintre adulţi este inconştient, resuscitat.

„Celelalte victime sunt conştiente, aflate în evaluare medicală. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor”, a mai transmis sursa citată.

În zonă carosabilul este umed, se circulă în condiţii de ploaie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult