Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil din Tulcea a jefuit 15 case. Suma uriaşă pe care o strânsese din furturi

Un adolescent de 16 ani a fost arestat de poliţiştii tulceni, după ce anul trecut, în urma a 15 furturi din locuinţe, a sustras bunuri în valoare totală de aproape 10.000 de lei, a anunţat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ)

Minorul a fost identificat vineri, după ce în noaptea precedentă a intrat în locuinţa unei bătrâne de 82 de ani, din localitatea Satu Nou şi, prin violenţă, a încercat să o deposedeze de o sumă de bani.

El a fost reţinut de lucrătorii IPJ şi prezentat Judecătoriei Babadag, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Minorul mai este cercetat pentru 15 furturi din locuinţe, fapte comise anul trecut iar în majoritatea cauzelor, cercetările au fost terminate şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva acestuia.

În timpul furturilor din locuinţe, tânărul căuta bani iar dacă nu găsea, lua diferite bunuri care puteau fi uşor comercializate.

Citește și
Hoti Botosani
Un tânăr de 17 ani din Hunedoara, arestat după ce a tâlhărit doi bărbați pe stradă

În cazul infracţiunilor de furt, prejudiciul este de aproximativ 10.000 de lei şi a fost parţial recuperat, potrivit IPJ.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult