Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil din Galați a primit o corecție soră cu moartea pentru că a speriat un cal. A fost bătut cu un bici

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prin clipe de coșmar a trecut un băiat de 10 ani dintr-o comună din județul Galați care a primit o corecție soră cu moartea.

Un verișor de 30 de ani și nașul lui de botez, de 62 de ani, au vrut să îl pedepsească pentru că le speriase calul, cu o zi înainte. Copilul are corpul brăzdat de lovituri de bici. Și este acum internat la Spitalul de Pediatrie din Galați.

Incidentul s-a întâmplat luni, când copilul de clasa a treia venea de la școală. Verișorul lui mai mare, de 30 de ani, l-a chemat în curtea casei unui vecin, sub pretextul ca vrea să-i dea niște bani ca să-i cumpere ceva de la magazin. Bunica băiatului: „L-au așteptat. L-a amăgit, l-a strigat "măi Andrei, vino încoace!". S-a dus și a adus biciul din căruța cu fân. Băiatul era conștient. Când l-am văzut, urechea neagră, capul așa și tot numai vânătăi și spatele”. Justificarea unei corecții atât de violente este halucinantă. Soția unuia dintre agresori spune că totul a pornit de la un cal. Asistentul social din primăria comunei spune că monitoriza de mai multă vreme familia respectivă. Nicoleta Lăpușneanu, asistent social primărie: „Nu e o familie dezorganizată. Copilul e mai rebel, a făcut probleme și la școală”. Cei doi suspecți, de 30 și 62 de ani au fost reținuți și vor fi prezentați miercuri la instanța din Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă. Sunt cercetați pentru lipsire de libertate în formă agravantă, lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult