Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 6 ani se zbate între viață și moarte la Oradea după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Cum a fost posibil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un băiețel de 6 ani este în stare gravă la Spitalul Judeţean Oradea, după ce o poartă de fotbal metalică a căzut peste el. A fost operat imediat, iar acum este la terapie intensivă, în stare critică, spun medicii.  

Terenul de fotbal aparţine primăriei din localitatea respectivă și, potrivit autorităților, copiii nu ar fi avut voie să intre acolo. Locul nu este însă păzit.

Băieţelul rănit, împreună cu doi prieteni, a intrat sâmbătă pe terenul de fotbal care, însă, deși închis cu lacătul nu are paznic.

S-au jucat în zona porţilor, când una dintre ele, grea de câteva zeci de kilograme, s-a răsturnat peste copil. Prietenii lui au chemat rapid adulţii în ajutor.

Alin Laza, purtător de cuvânt IPJ Bihor: ”Minorul de 6 ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital".

Citește și
Un copil de 9 ani, în stare gravă. O poartă metalică de fotbal a căzut peste el
Un copil de 9 ani, în stare gravă. O poartă metalică de fotbal a căzut peste el

Lisa Crăiuț, purtător de cuvânt Spitalul Județean Oradea: ”Pacientul s-a prezentat la spital cu un traumatism craniocerebral sever și edem cerebral masiv. Acesta a fost operat pe secția de neurochirurgie. În momentul de față, acesta se află pe secția clinică ATI, unde este intubat și sedat. În momentul de față, medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția”.

Accidentul este anchetat de procurori

Terenul de fotbal unde s-a petrecut accidentul este al Primăriei Ciumeghiu şi este destinat în principal echipei de fotbal din localitate. Copiii pătrund deseori înăuntru, deşi locul este îngrădit.

Alexandru Vlădică, viceprimar Ciumeghiu: ”Accesul nu-i permis tuturor, accesul e permis doar membrilor. Au intrat pe teren, ca de fiecare dată, e plin de copii acolo, se joacă. De câte ori am avut discuția cu ei să nu mai intre, am avut închis acolo, la un moment dat mi-au spart lacătele, mi-au distrus gardul, au intrat, tot au intrat”.

Accidentul este anchetat acum de procurori, care vor să afle dacă este cineva vinovat pentru rănirea copilului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult