Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 13 ani din Bistriţa-Năsăud a murit după un antrenament de fotbal. Băiatul ar fi băut mai multe energizante

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de 13 ani dintr-o localitate din județul Bistrița-Năsăud a murit după un antrenament de fotbal. Primarul comunei susține că baiatul ar fi consumat mai multe doze cu băuturi energizante.

Totul s-a petrecut miercuri seară, după ora 18, pe terenul de fotbal din localitatea Maieru. Edilul comunei ne-a spus că băiatul ar fi consumat mai multe doze cu energizant înainte de a intra pe teren. Și una dintre profesoarele băiatului a povestit că mai mulții colegi ai copilului i-au transmis că acesta a cosumat pentru a-i da energie mai multe doze din aceste băuturi.

Antrenamentul a durat aproximativ 75 de minute și la el au participat 16 copii. După joc, antrenorul a plecat, însă a confirmat că mulți dintre ei au mai rămas la teren.

La scurt timp, băiatul de 13 ani ar fi încpeut să tremure și să acuze dureri. S-a prăbușit la pământ, iar colegii au fost cei care ar fi sunat la 112, după care și-au anunțat speriați părinții.

Echipajele medicale care au ajuns la fața locului au încercat să îl resusciteze minute în șir însă baiatul nu a mai putut fi salvat. Cunoscuții spun că el nu era cunoscut cu probleme medicale și făcea sport de mult timp.

Citește și
politie sua
Un copil de 12 ani a fost găsit în stare de putrefacție în casă. Tatăl minorului e căutat de poliție. „Un om aspru”

Joi, cel mai probabil, medicii legiști vor transmite și rezultatele preliminarii ale necropsiei pentru a lamuri cauza mortii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult