Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil a fost rănit în interiorul Primăriei Capitalei după ce o statuie a căzut peste el

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un băiețel de șapte ani a ajuns, luni după-amiază, cu răni la spital, după un incident neobișnuit produs în sediul Primăriei Capitalei.

Copilul, care își insoțea tatăl, s-a cățărat pe o coloană decorativă și s-a prăbușit cu tot cu ea, spun reprezentanții municipalității. În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal, dar o anchetă internă vă face și Primăria Capitalei.

Puțin după ora 13 și 30, s-a creat panică în holul de la intrarea în Primăria Generală a Municipiului București. Un băiețel de șapte ani, care venise cu tatăl său, tocmai se rănise, iar în ajutorul lui a fost chemată ambulanța.

Conform informațiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. Coloana respectivă, spun reprezentanții Primăriei Capitalei, a fost amplasată în 2016, când a fost renovată clădirea.

Purtat pe brațe chiar de tatăl său, copilul rănit a fost dus cu ambulanța la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, unde a rămas în grija medicilor de la terapie intensivă. Era conștient, spun martorii.

La locul accidentului au ajuns repede și polițiștii care au cercetat în detaliu holul primăriei și au audiat martorii. Fac cercetări pentru o posibilă vătămare corporală din culpă.

Tatăl copilului venise la primărie pentru că avea de rezolvat niște probleme administrative.

O ancheta internă a demarat și conducerea Primăriei Capitalei, pentru că șefii instituției vor să afle cum a fost posibil acest neobișnuit incident, dar și dacă aceste elemente decorative sunt sau nu, ele însele, un pericol pentru cei care vin la Primărie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult