Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cioban din Braşov susţine că a fost bătut de proprietarul fermei. Varianta fostului şef

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un cioban de 65 de ani a fost dus cu ambulanţa la spital, după ce, susţine el, proprietarul fermei din judeţul Braşov, unde lucra, i-ar fi dat o bătaie soră cu moartea.

Omul susţine că patronul l-a concediat, apoi a refuzat să-i plătească ultimele două luni de lucru şi de aici s-au luat la ceartă. Fostul şef are însă altă variantă: omul s-ar fi îmbătat şi a căzut pe scări, de aceea e plin de vânătăi. Poliţia face cercetări în acest caz.

Ciobanul, care a lucrat 5 ani pentru fermier, spune că până acum nu a mai avut conflicte cu fostul său şef.

Zilele trecute, angajatorul s-a supărat pe el pentru că l-a găsit băut la muncă. I-ar fi spus să plece de la stana, dar a doua zi, când omul s-a dus să-şi ia lucrurile şi ultimii bani, stăpânul animalelor a făcut o criză de furie.

La întreaga scenă ar fi participat şi alţi 3 ciobani care nu au intervenit de teamă să nu fie concediaţi, susţine partenera victimei. Femeia a sărit să-l apere pe cioban, însă ar fi fost lovită şi ea.

Citește și
accident DN1A
Cioban beat, lovit de microbuz pe DN1A. "Era tot drumul al lui, cică e şmecher"

Amândoi au fost la medicul legist şi au primit certificate care atestă că au nevoie de de îngrijiri medicale: bărbatul, 16 zile, iar femeia, 6 zile. Păstorul e lovit la mâini, la spate, dar şi la nas. Fostul său şef neagă totul, ba chiar a depus şi el o plângere la poliţie.

Proprietarul fermei spune că ciobanul s-a lovit pentru că a căzut beat pe scări. În plus, susţine că nu are nicio datorie la fostul său angajat. Urmează că poliţiştii să stabilească exact cine spune adevărul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult