Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ansamblu rezidențial din Capitală inundat după ploaie, din cauza canalizării: ”Nu e prima oară"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ploile au creat probleme grave în Capitală, unde apa plină de mâl a inundat inclusiv ansambluri rezidenţiale. A ieşit astfel la iveală o problemă ce pare fără rezolvare: canalizarea proastă sau inexistentă.

Dacă reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari refuză să discute cu presa, autorităţile locale promit din nou că vor rezolva situaţia. Greu de crezut că vor reuşi asta până la următoarea ploaie mai zdravănă.

Mai multe curți au fost inundate, iar localnicii au fost nevoiţi să scoată apa din curţi cu găleţile.

„Strada nu se vedea deloc, intra apa de pe stradă în curte, canalizarea nu face faţă şi nu e prima oară", a spus un bărbat. 

Reporter: Cat de mare era apă? Bărbat: Până aici aşa. Mobilă, toate alea. Sunt umflate toate de apă. Frigiderul nu mai merge, s-a stricat

Citește și
Un oraș din Mexic ”s-a scufundat” , în urma ploilor torențiale
Un oraș din Mexic ”s-a scufundat” , în urma ploilor torențiale. VIDEO

A plouat foarte mult duminică seară, la limita unde se termină Bucureștiul și începe localitatea Chiajna. A plouat mult, iar apa a afectat un bloc şi o casă. Au fost scoase 20 de vidanje de apă.

Cei care au construit nu s-au îngrijit să aibă evacuarea necesară. Zona e destul de complicată, pentru că nu se ştie exact cine trebuie să rezolve problema, să construiască o canalizare aici.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult