Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un candidat a lăsat o comună fără apă încercând să-l discrediteze pe primar. Cum a fost posibil

Un candidat la o primărie din Vaslui a lăsat toată comuna fără apă în încercarea sa de a-l discredita pe actualul edil. Politicianul golea noaptea bazinele de alimentare cu apă a localității, dând vina a doua zi pe incapacitatea primarului.

 

Campania electorală nu a început încă, dar candidații au trecut deja la fapte extreme pentru a-și atrage electoratul.

Candidatul ALDE la primăria comunei vasluiene Miclești nu a găsit altă metodă de a-l descredita pe actualul edil decât golirea bazinelor de alimentare cu apă a localității pe timpul nopții, pentru ca a doua zi să dea vina pe primar că nu e în stare să le asigure oamenilor apa, scrie Vremea Nouă.

Și a făcut asta vreme de cel puțin două săptămâni, până când a fost prins în flagrant de mai mulți vecini, în frunte cu primarul și șeful de la Situații de Urgență, toți rămași fără apă la robinete.

Citește și
ALDE cere ca premierul să fie cercetat penal. Ce spune Tăriceanu despre ”Orban la pușcărie”
ALDE cere ca premierul să fie cercetat penal. Ce spune Tăriceanu despre ”Orban la pușcărie”

Sâmbătă noaptea, mai mulți oameni au auzit zgomotul făcut de apa care curgea cu putere printr-un furtun gros chiar în curtea candidatului ALDE la primărie și au alertat autoritățile.

 

”A ieșit tiptil din casă și a închis apa”

 

“Mai mulți săteni ne-au semnalat că nu mai există presiune la apă sau că apa nu le curge deloc dar au fost și alții care ne-au povestit că Petru Matei folosește furtun de mare capacite și-l lasă noaptea să curgă. Am înregistrat cu telefonul zgomotul scos de apa care curge și l-am sunat de mai multe ori încercând să aflăm ce este în mintea lui. La un moment dat, a ieșit tiptil din casă, fără să aprindă nici o lumină, a închis apa și apoi a intrat înapoi în casă”, povestește Doru Agafiței, primarul social-democrat al comunei.

După ce a fost prins, politicianul a încercat să o dreagă și luni și-a trimis o rudă să plătească apa, întrucât omul golea rezervorul comunei prin apometrele gospodăriei sale.

A achitat valoarea a 200 metri cubi de apă, dar consumul este mult mai mare, spun autoritățile.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult