Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un camion plin cu stupi a fost cuprins de flăcări, în Cluj. Intervenţia pompierilor, dificilă | FOTO

Un camion plin cu stupi a luat foc, joi, în judeţul Cluj, intervenţia pompierior fiind extrem de dificilă din cauza flăcărilor intense dar şi a albinelor care roiau în jur. Cea mai mare parte a stupilor a fost distrusă.  

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Floreşti şi a Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autocamion încărcat cu peste 50 de stupi de albine, la ieşire din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla. La faţa locului au acţionat două autospeciale pentru stingerea incendiilor şi, preventiv, un echipaj SMURD”, a transmis, joi, ISU Cluj.

Remorca autocamionului era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar albinele roiau în jurul autocamionului, a mai precizat sursa citată.

„Intervenţia a fost îngreunată de intensitatea flăcărilor şi de albinele nestăpânite care zburau în jurul camionului. Din păcate, cea mai mare parte a stupilor a fost distrusă de flăcări şi căldura intensă degajată”, a mai transmis sursa citată.

Citește și
incendiu kuwait
Incendiu de proporții în Kuwait. 35 de muncitori străini au murit și alți 43 au fost grav răniți

Pompierii au acţionat aproximativ două ore asupra focului, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

În urma cercetărilor preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecţiune a instalaţiei electrice a autocamionului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult