Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bolid de lux, furat din SUA, a fost găsit în România. La volan se afla o tânără de 26 de ani

Poliţiştii clujeni au ridicat, în vederea confiscării, un autoturism în valoare de 90.000 de euro, despre care se presupune că ar fi fost furat din SUA.

"Autoturism ridicat în vederea confiscării, într-un dosar de tăinuire. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, în cadrul activităţilor fiind indisponibilizat un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de euro. În fapt, în cursul serii de 10 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, în baza informaţiilor obţinute, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale au identificat şi oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din judeţul Mureş, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, autovehiculul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de tăinuire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult