Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân dispărut a fost găsit de jandarmi în munți. Cum a supraviețuit peste noapte

Un bătrân de 76 de ani a fost găsit de jandarmii din Voineasa, în munți, la o zi după ce dispăruse. Omul se rătăcise și nu mai avea semnal la telefon să ceară ajutor.

Bătrânul plecase sîmbătă să culeagă ciuperci, cu bicicleta, iar seara nu s-a mai întors acasă iar familia a alertat echipajele de urgență. Jandarmii din două județe l-au căutat, găsindu-l a doua zi, nevătămat.

„Bărbatul a plecat ieri după-amiază (n.r. - sâmbătă) cu bicicleta în zona Tărtărău din Munţii Şureanu să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors acasă, motiv pentru care familia s-a alertat şi a cerut sprijinul autorităţilor locale. Având în vedere că bicicleta bătrânului a fost găsită în această dimineaţă la hotarul dintre comuna Şugag şi Obârşia Lotrului, la ora 09,30 am fost solicitaţi de către Jandarmeria Alba să le acordăm sprijin. În aproximativ o oră, echipajul de jandarmerie din Voineasa aflat în serviciu a găsit bătrânul la Cabana Regelui, aflată la 5 km de localitatea Şugag'', a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vâlcea, potrivit Agerpres.

Bătrânul le-a spus jandarmilor că a înnoptat la o stână părăsită şi nu a avut semnal la telefon ca să-şi anunţe familia.

Starea în care acesta a fost găsit a fost bună şi nu a necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost dus în siguranţă de către jandarmi până la limita localităţii Şugag.

Citește și
cross ziare
Corpul unui fotomodel celebru disparut cand a plecat la cumparaturi, descoperit intr-o groapa comuna

La căutarea bărbatului au participat atât rudele acestuia, cât şi patrulele mixte de jandarmi şi poliţişti din judeţul Alba.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult