Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din Sebeș a fost înşelat, de trei persoane, prin metoda ”acoperişul”, de peste 28.000 de lei

Un vârstnic din Sebeş a fost înşelat de trei persoane, din Arad şi Mureş, care i-au promis că îi vor renova acoperişul casei şi cărora le-a dat, cu titlu de avans, 28.000 de lei, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii din Sebeş au identificat marţi trei persoane, de 28, 50 şi 39 de ani, primii din Dorobanţi, judeţul Arad, iar ultimul din Târnăveni, judeţul Mureş, care sunt bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă care a fost sesizată poliţiei în 21 iunie.

"În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, la data de 20 iunie, ar fi abordat un vârstnic din municipiul Sebeş cu care ar fi încheiat o înţelegere pentru a-i renova acoperişul casei, contra sumei de 52.500 de lei. Cei trei au cerut, cu titlu de avans, suma de 28.000 de lei, pe care urmau a o folosi pentru achiziţionarea materialelor necesare efectuării lucrării, urmând să se întoarcă a doua zi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat", se menţionează în comunicat.

Întreg prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei bărbaţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult