Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din județul Neamț a murit într-un incendiu, în propria casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit dramatic pentru un bătrân de 85 de ani, din județul Neamț.

Și-a găsit sfârșitul în propria locuința, în urma unui incendiu.

Vecinii au fost cei care au văzut flăcările și au dat alarma, însă, din păcate, ajutorul a venit prea târziu.

Pompierii spun că, cel mai probabil, focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Incendiul a avut loc în comuna Horia din județul Neamț. Vecinii povestesc că bătrânul nu avea familie și ducea un trai modest. Au încercat să lupte cu vălvătaia, însă flăcările erau atât de puternice, încât nu au reușit să intre în camera în care se află victima.

Constantin Butnariu, vecin: „Am sunat la pompieri. Până să vină pompierii am dat și noi cu o găleată două de apă. Flăcările ieșiseră pe geam deja. Am ținut pe loc flacăra până au ajuns pompierii".

Octavian Grigoraș, vecin: „Cât a fost bine afară ieșea la banca acolo unde e mașină albă. Aveau grijă vecinii de el. Nu știu cum de nu a apucat să se salveze, nu aș putea să va spun. Are o banca acolo și stătea pe banca toată ziua”.

Salvatorii sosiți la fața locului au fost cei care l-au găsit pe bătrân fără suflare, pe pat. Casa fiind veche, flăcările s-au extins cu repeziciune. Locuințele vecine nu au fost afectate.

Petrea Pintilie, ISU Neamț: „La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și echipajul SMURD. După recunoaștere, intrând în interior, din nefericire au găsit proprietarul casei decedat. O cauza probabilă de incendiu în spații închise este o lumânare lăsată nesupravegheată”.

Impresionați de sfârșitul teribil de care a avut parte bătrânul, sătenii au spus că vor pune mâna de la mâna și îl vor înmormânta creștinește.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult