Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din Focșani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit în cap de un recidivist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bătrân de 80 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Focșani, lovit în cap de un recidivist în vârstă de 40 de ani.

Victima a fost atacată chiar în momentul în care acorda ajutor unei persoane imobilizate la pat. Când și-a dat seama că bătrânul este mai mult mort decât viu, atacatorul a sunat la 112 și a cerut ajutor sub pretextul că bărbatului din senin i s-a făcut rău.

Scenele s-au petrecut într-o locuință din Dumitrești, județul Vrancea. Bătrânul de 80 de ani era în vizită la un prieten imobilizat la pat când a fost atacat de bărbatul de 40 de ani. Loviturile au fost extrem de grave o confirmă și procurorul care se ocupă de caz.

Nicolae Pîrcălăbescu, parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea: ”Un bărbat în vârstă de 40 de ani i-a aplicat mai multe lovituri cu o secure în zona capului unui bătrân de 80 de ani în timp ce se aflau în locuința unui consătean”.

Când și-a dat seama ce a făcut, suspectul, recidivist, a sunat la 112 și a cerut ajutor. A menționat doar că bărbatului i s-a făcut rău. Medicii i-au acordat bătrânului primul ajutor, dar au cerut și sprijinul polițiștilor. Rănitul a fost dus de urgență la spital:

Alina Cosma - SJU Focșani: ”Aici a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cu multiple plăgi contuze în zona parietală. În momentul de față se află internat în secția de chirurgie unde primește tratament și îngrijiri medicale”.

Între timp suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, iar marți judecătorii Tribunalului Vrancea au decis să-l aresteze preventiv, pentru 30 de zile.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult