Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân a fost sechestrat de fiul său, într-un apartament din București. Mascații au intervenit ca să-l salveze. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din București au fost sesizați luni cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, un bărbat este sechestrat și amenințat de către fiul său cu un obiect tăietor-înțepător.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat în vârstă de 57 de ani care le-a povestit că în acea dimineață s-a deplasat la adresa menționată pentru a-i vizita pe individ și pe tatăl acestuia, moment în care a fost amenințat cu un obiect tăietor-înțepător.

„Astfel, polițiștii au luat legătura cu tatăl persoanei reclamate, un bărbat în vârstă de 75 de ani, care le-a relatat, prin fereastra imobilului, faptul că fiul său nu îi permite să părăsească apartamentul.

De asemenea, în încercarea de a relaționa cu bănuitul, un bărbat de 46 de ani, acesta a precizat că tatăl său nu are voie să părăsească locuința, asigurând ușa de acces în imobil.

Având în vedere că bărbatul prezenta un comportament agitat și era incoerent în vorbire, refuzând orice contact cu polițiștii, s-a solicitat sprijinul unei echipe de negociatori și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Citește și
Marius Manole - 1
FOTO. Actorul Marius Manole, ”accident nedorit” în timpul unui spectacol la teatru, în fața publicului. A fost dus la spital

Întrucât la momentul sosirii acestora, din interior se auzeau mai multe zgomote și strigăte, s-a procedat la intrarea în locuință, iar bărbatul de 46 de ani a fost imobilizat.

Astfel, polițiștii au reușit salvarea persoanei vătămate și scoaterea ei din imobil, în siguranță”, se arată în comunicatul poliției.

Un echipaj de prim ajutor l-a transportat pe bărbatul de 46 de ani la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate, unde s-a decis internarea sa. Niciuna dintre persoanele implicate nu prezenta semne vizibile de agresiune, iar cele două persoane vătămate au refuzat să depună plângere.

Cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult