Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a pierdut viața după o depășire periculoasă. Alte cinci persoane au ajuns la spital cu răni grave

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer care s-a izbit de un autoturism, după o depășire nesăbuită pe un drum din Gorj, și-a pierdut viața și a nenorocit o familie întreagă.

Toate cele cinci persoane din mașina lovită frontal - între care și doi copii - au ajuns la spital, cu răni grave.

Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum drept, la aproximativ 10 km de Târgu Jiu. Un șofer a dat alarma, după ce a văzut mașinile înfipte una în cealaltă. Cel care conducea autoturismul scăpat de sub control abia a putut fi scos din caroserie. "Am intervenit cu mijloacele din dotare pentru scoaterea din autovehicul a bărbatului de 51 de ani, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva”, a declarat ISU Gorj. "Una dintre victime a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au făcut manevre de resuscitare 40 de minute fără rezultat pozitiv”, a declarat Serviciul de Ambulanță Gorj.

Cinci oameni se aflau în mașina izbită pe contrasens - membri ai aceleiași familii. Doi soți, copiii lor - de 6, respectiv 13 ani - și o rudă de 54 de ani. Au fost duși cu toții la spitalul din Târgu Jiu, dar medicii au decis că trei dintre ei - grav răniți - să fie transferați la Craiova.

„Medicii au decis ca doi adulți și un copil de 6 ani să fie transferați la spitalul din Craiova, iar o femeie și fiica sa de 13 ani au rămas internate la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Citește și
accident
Accident pe trecerea de pietoni, în Târgu Jiu. O femeie și-a pierdut viața

Din cauza accidentului, circulația a fost oprită zeci de minute și s-au format cozi kilometrice. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult