Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a întors de la cârciumă și și-a lovit soția în cap cu toporul. Ce i-ar fi spus femeii înaintea gestului șocant

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene cumplite în județul Neamț. Orbit de gelozie, un bărbat de 63 de ani şi-a lovit soţia cu un topor. Agresorul tocmai se întorsese de la cârciuma din sat.

După atac, femeia a ajuns în stare gravă la spital. Suspectul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Femeia a fost preluată în stare de inconștiență

Totul s-a întâmplat în comuna Humulești. Bărbatul a plecat de la cârciuma şi, de cum a ajuns acasă, a făcut scandal. Și-a acuzat soția de infidelitate și nu s-a mulțumit doar cu vorbele. A și lovit-o cu toporul. Apoi a lăsat-o în casă, în stare de inconștiență, și a ieşit în drum, să bată la porţile vecinilor, tot cu scandal. Unul dintre ei l-a sunat pe fiul celor doi soţi, iar acesta a chemat ambulanţa.

Localnic: „Ea era o femeie muncitoare, el pensionar. Din câte am auzit, ar fi fost. Am auzit că dumnealui ar fi gelozit-o”.

Femeia de 58 de ani a fost dusă întâi la spitalul din Târgu Neamţ. Pentru că starea ei era gravă, a fost transferată la Iaşi. Cei care îi cunosc pe cei doi soți spun că, deşi au mai fost certuri în familia lor, nimeni nu se aştepta să se ajungă la o agresiune gravă. Cuplul are doi copii şi, în ciuda scandalurilor, o gospodărie frumoasă.

Citește și
Cătușe
Scandal pe o stradă din Slatina. Trei persoane au fost încătuşate de polițiști

Localnic: „Am rămas surprinşi, dar nu credeam aşa ceva. Doamna a lucrat la şcoală. Ferească Dumnezeu!”.

Localnic: „Certuri ca în fiecare familie au mai fost, dar nu s-a ajuns la bătăi, la scandal”.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă să îşi petreacă 15 ani în spatele gratiilor, pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult