Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a bătut fiul până i-a rupt mâna. Bunica îi ia apărarea agresorului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din judeţul Bacău a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut fiul, în vârstă de 4 ani. Copilul a ajuns la spital cu mâna ruptă şi mai multe contuzii. Fraţii lui au povestit că tatăl s-a enervat cumplit, pentru că era gălăgie în casă.

L-a luat de mână pe cel mic şi l-a bruscat de mai multe ori, trântindu-l pe pat. Bărbatul a chemat apoi ambulanța, însă a pretins că nu ştie ce i s-a întâmplat copilului.

Bărbatul era singur acasă cu copiii, când s-a întâmplat totul. Imediat ce băiatul a ajuns la spitalul judeţean şi medicii au văzut că are mâna ruptă, au fost alertaţi poliţiştii şi cei de la Protecţia Copilului.

Agenţii au descoperit că bărbatul şi-a lovit fiul.

Reporter: “Copiii ce spun au mă avut necazuri acasă?” Bunicul copilului: “Nu nu au mai avut. Acum nu ştiu ce l-a apucat.”

Citește și
copil ucis dolj
Explicații șocante ale femeii care și-a ucis copilul pentru că ”l-a văzut pe diavol”

Bărbatul a negat că ar fi vrut să îi facă rău copilului însă medicii legişti au constatat că băieţelul are nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale. Cel mai mic va rămâne internat în spital, împreună cu mama lui.

Reporter:” Tatăl lor e un pericol pentru ei?” Bunica copilului: “Nu, nu. S-a întâmplat un incident.”

În familie mai sunt încă 3 copii, cu vârste între 3 şi 10 ani. Deocamdată au rămas în grija bunicilor din partea mamei.

Marian Vătămănescu, purtător de cuvânt DJASPC Bacău: “Ceilalţi 3 copii o fetiţă de 10 ani un băiat de 7 şi o fetiţă de 3 ani au rămas în grija bunicilor materni până când se va analiza posibilitatea de a rămâne în grija mamei.”

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru violente în familie.

Măriuca Amăriei, purtător de cuvânt IPJ Bacău: “După ce iniţial tatăl minorului a fost reţinut pentru 24 de ore judecătoria Bacău a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.”

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul risca să îşi petreacă următorii 2 ani după gratii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult