Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat s-a sinucis după o vizită la spital. Ce i-au spus medicii

Your browser doesn't support HTML5 video.

 Un bărbat de 71 de ani din Dâmboviţa, care aflase că suferă de o boală gravă, în stadiu terminal, a ales să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii regretă enorm moartea lui, mai ales că era cunoscut drept un om harnic şi credincios.

Soția victimei: ”Medicii i-au spus să se pregătească, că multe zile nu are, nu o să apuce Paştele.”

Bărbatul era căsătorit şi avea trei copii, două fete şi un băiat. În ultima perioadă a stat mai mult prin spitale, dar de curând fusese externat şi se întorsese acasă. Deşi familia ştia că omul fusese diagnosticat cu o boală gravă, nimeni nu se aştepta la un gest extrem.

Soția victimei: "Doar sus privea, la Dumnezeu, se ruga aşa, Doamne, Iisuse, Doamne, fă o minune să scap de suferinţă. Şi a făcut-o singur.”

Vestea morţii omului i-a întristat pe vecini şi apropiaţi. Vecin: "Ştiu că era bolnav. N-a mai ieşit de două luni, a fost la spital, i-a spus că are o boală mai gravă. Ei se aşteptau ca o să se ducă, dar nu aşa, în halul ăsta..."

Citește și
SMURD
O profesoară din Ploiești s-a aruncat de la etajul 6. Ce s-a descoperit în apartamentul ei

Vecin: "Suferinţele, cred eu, ce l-au determinat să facă treaba asta.Asta e cauza. Era un om cuminte, respectuos. Ne-a şocat. Păcat de dânsul, zău, dacă nu ne pare rău...".

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Poliţiştii spun însă că nu au dubii şi că toate indiciile arată un gest extrem.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult