Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat i-a furat centura cu pistolul și încărcătorul unui polițist în misiune, în Hunedoara. Arma nu a fost găsită

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este alertă în județul Hunedoara după ce un polițist și-a pierdut pistolul și centura tactică în timpul unei intervenții. Centura a fost găsită, nu însă şi arma.

Agenții fuseseră chemați să aplaneze un scandal într-un fast-food şi, în timp ce îl imobilizau pe unul dintre scandalagii, centura unui poliţist s-a desprins şi a fost furată de un localnic.

Incidentul a avut loc în localitatea Crișcior, județul Hunedoara. Omul legii a pierdut centura tactică în timp ce încerca să îi imobilizeze pe scandalagii. Unul dintre localnici, un bărbat de 46 de ani, a profitat de moment, a luat centura și a dispărut.

Individul a fost prins în scurt timp însă a refuzat să le spună agenților unde a ascuns centura. Aceasta conținea pistolul, încărcătorul de rezervă, un baston telescopic și un spray iritant.

A urmat o mobilizare generală: toți polițiștii au fost chemați de acasă pentru a căuta arma pierdută. Au găsit într-un final centura cu un încărcător cu 17 cartușe, spray-ul și bastonul telescopic, pe o vale, în apropierea râului Criș. Nici urmă de pistol, însă, așa că polițiștii continuă căutările și azi.

Individul suspectat că a furat pistolul, dar și doi scandalagii, au fost reținuti. Primul pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, ceilalți doi pentru tulburarea ordinii și loviri și alte violențe.

La nivelul IPJ Hunedoara a fost deschisă o anchetă internă privind modul de intervenție al polițiștilor în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult