Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat este căutat de poliție după ce a abandonat patru cățelușe cu 12 pui. Individul le-a legat picioarele cu sârmă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliția animalelor din Brașov este în cautarea unui individ care a abandonat pe marginea drumului 4 cățelușe cu 12 pui. Nu a fost de ajuns că le-a lăsat în soare fără mâncare și apă, le-a legat și picioarele cu sârmă.

Animalele au fost găsite de angajații de la salubritate care le-au eliberat, le-au hrănit și le-au dus la o asociație pentru protecția animalelor.

La marginea Brașovului, pe o șosea ocolitoare, într-un șanț, angajații de la salubritate au găsit aceste 4 cățelușe cu picioarele imobilizate, alături de puii lor. Oamenii n-au rămas indiferenți și după ce s-au apropiat de ele au reușit să le dezlege. Le-au dat pâine și apă.

Cățelușele au ajuns în grija unei asociații pentru protecția animalelor care a sesizat poliția. Erau foarte deshidratate și cu urme de lovituri.

Paula Ciotlos, Asociația „Milioane de prieteni”: Două dintre ele au și fracturi, iar una dintre ele are și o lovitură la cap. Cei 12 pui sunt într-o stare mai bună decat mamele lor. Facem apel la toți cei care pot să ne informeze despre cine ar putea să fie faptașul acestei fapte oribile.

Citește și
catei
O femeie din Odesa a fugit din calea războiului alături de cei 25 de căței. Doar 5 erau ai ei, pe restul îi adăpostea

Dacă va fi găsit cel care a abandonat animalele, iar fapta va fi încadrată la schingiure, el poate primi de la 2 la 7 ani închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult