Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru copii au ajuns în grija statului, după ce tatăl lor a dat foc la două case. Motivul cumplitei tragedii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Noapte agitată în Vaslui, unde pompierii au fost nevoiți să intervină la două incendii cu același autor.

Supărat că a fost părăsit de soție, un bărbat a dat foc celor două case pe care le deține, una după alta, la interval de câteva ore. Patru copii i-a lăsat femeia în grijă. Iar singurul sprijin îi este mama, ajunsă și ea la 91 de ani. Pe de altă parte, individul este recunoscut drept violent și băutor înrăit.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, este cunoscut drept un mare consumator de alcool, dar şi ca fiind agresiv, motiv pentru care ar fi fost părăsit de soţie luna trecută. A rămas cu cei patru copii pe care îi creştea alături de mama sa, o femeie în vârstă de 91 de ani.

Vecina: "I-a plecat nevasta, poate de supărare. A rămas singur cu patru copii acasă".

Miercuri dimineaţă, individul şi-a trimis fiica de 14 ani la fântâna, timp în care ar fi dat foc casei de vară. Pentru a opri valvătaia, la faţa locului au ajuns pompierii.

Vasilică Chirica, şeful SVSU Tătărani: "Era flacăra imensă, nu puteai sta de temperatură ce era.

În câteva ore, incendiul a fost stins, însă locuinţa familiei a fost distrusă.

Nepoata: "Noi am venit din jos, stăm departe, am văzut foc".

Spre seară, bărbatul a incendiat şi a doua casă din curte.

Marius Stanciu, purtător de cuvânt la ISU Vaslui: "După câteva ore, pompierii huşeni au revenit la aceeaşi adresă, pentru ca o a doua locuinţă din curte fusese incendiată".

Poliţiştii l-au imobilizat pe piroman, care ulterior a fost internat în secţia Psihiatrie. Cei patru copii au ajuns în grija statului. A fost deschis un dosar penal şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a petrecut totul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult