Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că şi-a înjunghiat iubita însărcinată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Vaslui este condamnat la 10 ani de închisoare pentru că şi-a înjunghiat iubita! Femeia era însărcinată în luna a şasea şi numai printr-o mare şansă atât ea, cât şi bebeluşul au scăpat cu zile.

Cei doi aveau acasă şase copii de crescut, şi, din ceea ce povestesc apropiaţii familiei, individul îşi bătea crunt partenera de ani de zile.

Atacul s-a petrecut la sfârşitul lunii mai, în comuna Coroiești, din Vaslui, pe când amândoi se întorceau seara dintr-un sat vecin, de la muncă.

Bărbatul de 51 de ani, care era şi băut, a făcut o scenă de gelozie şi a înjunghiat-o pe femeia în vârstă de 40 de ani apoi a fugit.

Cu răni grave la gât şi pe braţe şi hemoragie puternică, femeia, gravidă în 32 de săptămâni a reuşit totuşi să ajungă cu ultimele puteri până acasă. Rudele au chemat ambulanţa, iar victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad şi apoi la Spitalul Sf Spiridon Iaşi. Aici a primit îngrijiri, iar medicii s-au asigurat că evoluţia sarcinii este bună.

Între timp, agresorul a fost prins de poliţişti într-o pădure şi a fost arestat. Acum, magistraţii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult