Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Suceava ar fi violat o fetiță, în mașină, de față cu verișorii ei

Un bărbat acuzat că a sechestrat şi violat o minoră, la Vadu Negrilesei, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii din Gura Humorului.

 

Potrivit procurorilor, bărbatul este acuzat că, pe 2 iunie, ar fi violat o minoră pe care a urcat-o forţat în maşina sa, în prezenţa verişorilor acesteia.

Copiii au reuşit să alarmeze părinţii fetei, care s-au deplasat la faţa locului, au prins agresorul şi au anunţat Poliţia.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în acea zi, în jurul orei 11,00, fetiţa a fost trimisă de tatăl ei la un magazin din satul Vadu Negrilesei pentru a-i cumpăra un pachet de ţigări.

Pe traseu, fata s-a întâlnit cu verişoara sa şi fratele acesteia, care se afla cu bicicleta, şi au continuat drumul împreună către magazin.

Citește și
masina politie
Un bărbat a încercat să violeze o femeie care aştepta autobuzul în staţie, în Constanţa

După ce au făcut cumpărăturile, cei trei copii au ieşit din magazin, iar verişorul fetiţei a luat-o înainte pe bicicletă.

În apropierea intersecţiei DC 31 cu Drumul Forestier Pârâul Florii, fetele, rămase singure, l-au observat pe bărbatul respectiv că urca pe jos panta ce face accesul la locuinţa sa, iar autoturismul său era parcat cu faţa către poarta de acces în locuinţă.

Când a observat cele două fete, bărbatul s-a întors din drumul său, pentru a le aştepta lângă maşină.

Acesta a invitat-o pe una din fete în maşină, spunându-i că nu va păţi nimic rău, apoi a îmbrăţişat-o, iar fata a început să plângă. După această întâmplare, fetele au încercat să fugă spre casele lor, conform procurorilor.

Bărbatul a prins-o pe una dintre fete, a tras-o cu forţa în maşină, lipsind-o de libertate în mod ilegal, în maşină urcând şi verişoara fetiţei.

Fetele strigau după ajutor, iar toată scena s-a derulat sub ochii băiatului, verişorul victimei, care a plecat să anunţe părinţii de cele întâmplate.

Bărbatul a pornit autoturismul şi a condus pe DC 31, deplasându-se aproximativ 15 metri până la drumul forestier Pârâul Florii, din satul sucevean Vadu Negrilesei, un loc izolat, fără locuinţe.

După aproximativ 800 de metri, agresorul a oprit autoturismul, a dat-o jos din maşină pe verişoara victimei, a blocat portierele şi a ţinut persoana vătămată strâns de mâna dreaptă, deşi aceasta ţipa să o lase în pace, împiedicând-o să coboare din maşină şi să meargă acasă, lipsind-o în continuare de libertate, au menţionat procurorii.

Bărbatul a continuat traseul până la bariera ce face accesul în fondul forestier, a oprit autoturismul şi, prin constrângere fizică, a întreţinut un raport sexual cu fata.

În acest timp, verişorul ei a anunţat membrii familiei victimei, care s-au deplasat în locul indicat, unde i-au identificat pe cei doi, dezbrăcaţi, în autoturismul inculpatului, solicitând prin intermediul 112 intervenţia organelor de Poliţie.

Cauza a fost trimisă spre soluţionare Judecătoriei Gura Humorului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult