Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 pentru că-l zgâria soția. Cum s-a terminat

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 pentru a reclama polițiștilor că-l zgârie soția. Oamenii legii i-au întocmit femeii dosar penal pentru violență în familie.  

Un bărbat de 38 de ani din localitatea suceveană Dornești a sunat duminică seara la 112 pentru a reclama polițiștilor că a fost agresat și zgâriat de soția sa, în vârstă de 27 de ani, scrie Obiectiv de Suceava.

Pentru a-l salva pe bărbat, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au aflat că soția devenise violentă din cauza geloziei, iar la un moment dat și-a zgâriat alesul.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie

Conform procedurilor, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu sunt întrunite condițiile pentru emitere ordin de protecție provizoriu.

Pentru a evita repetarea acestor scene abominabile, celor doi le-au fost prelucrate prevederile Legii 217 din 2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie precum și prevederi altor acte normative în vigore.

Citește și
Și-a ucis cu sânge rege soția, din gelozie, de față cu cei doi copii, și a postat imaginile pe internet. „Știu că se certau”
Și-a ucis cu sânge rege soția, din gelozie, de față cu cei doi copii, și a postat imaginile pe internet. „Știu că se certau”

De asemenea, s-a întocmit și dosar penal privind infracțiunea de violență în familie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult