Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Satu Mare, vaccinat anti-Covid-19, a murit după ce s-a infectat cu tulpina Delta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 72 de ani din Satu Mare, vaccinat cu ambele doze anti-Covid-19, a murit după ce s-a infectat cu nouă tulpina Delta. Pacientul suferea de mai multe boli.

Pacientul din judeţul Satu Mare avea mai bine de o sută de zile de la ultimă doză de vaccin. Recent unii membri ai familiei ar fi revenit acasă, de la muncă din străinătate. La scurt timp, bărbatul a început să se simtă tot mai rău şi, cum suferea de mai multe boli, a mers la spital. Acolo a fost internat şi, conform procedurilor, a fost testat pentru Covid 19 iar rezultatul a fost pozitiv. Cum starea li se agrava, a ajuns în secţia de Terapie Intensivă, iar acum trei săptămâni a murit.

La o zi după deces, au fost prelevate mai multe probe, iar analizele amănunţite de laborator au confirmat infectarea cu nouă tulpină Delta. Imediat, cei de la Direcţia de sănătate publică au declanşat o anchetă epidemiologică. Toţi apropiaţii bărbatului au fost testaţi, iar o rudă a fost confirmată pozitiv cu Covid-19, o formă uşoară. Ancheta este în plină desfăşurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult