Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Prahova a vrut să arunce în aer locuinţa mamei sale. Cum l-au oprit polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident periculos în Prahova, la Drajna de Jos, unde un bărbat de 38 de ani a vrut să arunce în aer locuinţa mamei sale. Chiar el a sunat la 112 să anunţe că-şi va încheia socotelile cu viaţa, dar va face şi prăpăd în jur.

Avea pregătite două butelii cu gaz pentru a-şi duce planul la îndeplinire. După câteva ore de negocieri, poliţiştii au decis să intervină în forţă şi l-au reţinut pe bărbat.

Marian e un cunoscut al poliţiştilor; a mai făcut închisoare pentru viol şi s-a înfuriat zilele trecute, când agenţii l-au căutat, ca să-l înscrie în registrul agresorilor sexuali. Omul a început să se certe cu vecinii şi cu rudele, iar totul a culminat cu anunţul că se va sinucide.

Constanța Gogoș, mama bărbatului: ”Butelia uitaţi-o doamnă, uitaţi-o lângă căpiţă colo şi scaunu. Avea şi brichetă. Da dar noroc că a fost goală. A venit poliţia. Valentin hai să vorbim, hai să vorbim. El nimic”. Au urmat momente de panică pentru vecini şi pentru mama bărbatului. Vecin: ”Ce să strige, strigă că îi dă foc, dacă a luat butelia în mâna acolo să îi dea foc. Nu ştiu dacă îi dădea sau nu”.

La sosirea forţelor de ordine, bărbatul a ieşit la geam şi a continuat să ameninţe. În vreme ce mai mulţi poliţişti îl ţineau de vorbă, alţii l-au luat prin surpindere. Mihaela Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Au pătruns prin forţarea uşii de acces în dormitorul în care se baricadase bărbatul, au procedat la imobilizarea, încătuşarea apoi conducere acestuia la postul de poliţie Drajna”. Individul a fost căsătorit şi este tatăl unui copil de 13 ani, însă soţia l-a părăsit. E cunoscut drept un om violent, susţine întreaga comunitate. Bărbatul a fost reţinut şi va fi supus unei expertize psihiatrice. Este cercetat penal pentru tentativă de distrugere prin incendiere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult