Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Oradea a fost prins în flagrant în timp ce ar fi încercat să vândă o tânără

Polițiștii orădeni de combatere a criminalității organizate, coordonați de un procuror D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fi încercat să vândă o tânără, în scopul exploatării sexuale, anunță autoritățile.

Bărbatul de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, încerca să vândă contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției, se arată într-un comunicat al Poliției din Oradea. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

Joi, acesta a fost prezentat la Tribunalul Bihor, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de persoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult