Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Iași și-a agresat sexual fiica timp de trei ani. Copila a prins curaj să spună după ce tatăl a plecat din țară

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din județul Iași a fost arestat pentru fapte greu de povestit: este acuzat că și-a agresat sexual fiica, vreme de 3 ani.

Copila, acum în vârstă de 12 ani, a prins curaj să povestească ororile pe care le-a trăit, doar după ce tatăl a plecat la muncă în Danemarca și ea s-a putut simți în siguranță.

Faptele s-au petrecut în județul Vaslui, începând cu 2016, când fetița bărbatului avea doar 6 ani. Între timp, familia s-a mutat într-o comună din județul Iași.

În primul an, spun surse din anchetă, individul în vârstă de 41 de ani ar fi început să o atingă și să o agreseze sexual pe fetiță. Iar din 2017, situația s-a agravat.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum câte astfel de agresiuni au avut loc. La audieri, victima le-ar fi spus polițiștilor că din 2018, tatăl a încetat să o mai molesteze.

Citește și
Poliția
Un bărbat surdomut a agresat sexual o femeie de 70 de ani în pasajul unei hale din Iași

Copila a păstrat tăcerea până acum când, încurajată de faptul că tatăl ei a plecat la muncă în Danemarca, fata i-a povestit mamei tot ce i s-a întâmplat.

Femeia a anunțat imediat autoritățile, iar individul a fost reținut pentru viol chiar la revenirea în țară. Acum, el este arest preventiv pentru 30 de zile, iar fiica sa a început ședințe de consiliere ca să poată depăși urmările traumelor prin care a trecut.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult