Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viorel le-a zis vecinilor că vrea să se întoarcă în pușcărie și apoi și-a ucis fratele. „Spunea că vrea să omoare pe cineva”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din județul Iași a fost înjunghiat mortal, iar suspect de crimă este chiar fratele lui. Bărbatul este deja arestat preventiv.

Riscă pedeapsă maximă, întrucât a comis fapta în perioada de supraveghere. Fusese eliberat condiționat, după 7 ani de închisoare. A stat după gratii pentru că și-a ucis un unchi.

Crima s-a petrecut în curtea casei părintești. Cei doi frați, unul de 33 de ani, celălalt de 36, au băut împreună după o zi de muncă, spun rudele lor. Apoi cel mai mare i-ar fi spus fratelui său să meargă să se odihnească. Ce-a urmat a îngrozit o comunitate întreagă.

Viorel Cojocariu, frate: „L-a înjunghiat în abdomen. S-a repezit să-i dea o palma. Noi am intervenit să îi despărțim și a murit. L-a înjunghiat, a mers 3 metri și atât a zis: Viorel m-a tăiat.”

Echipajul medical nu a putut să mai facă nimic pentru bietul om.

Citește și
singapore închisoare
Un bărbat care a așteptat 20 de ani să fie executat pentru o crimă din 1977 a fost exonerat

Cumnat: „O dramă foarte dureroasă.” Reporter: „Ei se înțelegeau?” Cumnat: „Mie mi se părea că se înțelegeau, dar a avut o scăpare și s-a întâmplat asta.” Reporter: „A mai fost violent?” Cumnat: „Nu era violent, era tăcut, dar făcea.”

Rudele spun că agresorul s-ar fi comportat ciudat după ce a revenit acasă din închisoare. A ispășit o pedeapsă de 7 ani pentru că și-a ucis un unchi.

Eliberat în ianuarie, cu termen de supraveghere pentru următorii doi ani, bărbatul chiar ar fi spus prin sat că vrea să revină în pușcărie.

Elena Cojocariu, soră: „A spus prin sat că vrea să se întoarcă înapoi, că vrea să mai omoare pe cineva.” Reporter: „Era dificil?” Elena Cojocariu, soră: „Da.” Reporter: „A mai făcut probleme?” Elena Cojocariu, soră: „Aici nu, noua ca familie, după ce s-a eliberat. Se împăcau.”

Bărbat: „S-au luat la ceartă și s-au tăiat. Vorbea foarte frumos, asta nu știu ce a fost, dar cred că din cauza alcoolului.” Femeie: „Părea politicos. Era muncitor, dar totuși avea o figură, te temeai de el”.

Joi, familia l-a înmormântat pe bărbatul ucis. Celălalt frate se află acum în arest preventiv pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult