Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Harghita a dispărut în timp ce se întorcea de la muncă din Franţa. Familia nu îl mai poate contacta din august

Poliţiştii din Harghita solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui bărbat din localitatea Şimoneşti, pe care familia nu îl mai poate contacta din luna august, când se întorcea de la muncă din Franţa, scrie Agerpres.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că, în cursul zilei de marţi, o femeie din Şimoneşti a sesizat faptul că, în cursul lunii august, fiul acesteia, Palffy Denes-Laszlo, în timp ce se întorcea de la muncă din Franţa, "ar fi intrat la o toaletă într-o benzinărie din Germania şi nu s-a mai întors la autoturismul cu care călătorea, împreună cu alte trei persoane". Potrivit sursei citate, în momentul dispariţiei, bărbatul purta o geacă de culoare închisă din imitaţie de piele, pantaloni lungi de culoare verde tip salopeta şi bocanci de lucru. Poliţiştii roagă persoanele care pot oferi date şi informaţii despre bărbat să apeleze de urgenţă numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Semnalmentele pentru a ajuta în identificarea bărbatului: înălţime 1,75 m, greutate 70 kg, constituţie atletică, păr scurt de culoare şaten, faţă ovală. De la începutul anului, IPJ Harghita a înregistrat alte două sesizări din partea familiilor a doi bărbaţi din municipiul Odorheiu-Secuiesc care au plecat la muncă în Olanda, respectiv Danemarca şi care nu mai pot fi contactaţi. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult