Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Galați a fost jefuit chiar în timp ce se afla pe scaunul dentistului. Cum a fost posibil așa ceva

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe când era pe scaunul dentistului, un bărbat din Galați a fost jefuit. A descoperit furtul abia când a venit momentul să achite consultația.

Camerele de supraveghere au arătat că doi tineri au profitat de faptul că omul își lăsase haina, cu portofel cu tot, în cuier. Iar personalul medical era ocupat cu tratamentele. Așa că au buzunărit toate gecile și duși au fost!

Sosit puțin după lăsarea întunericului, la cabinetul stomatologic din centrul orașului, omul nu s-a gândit nicio clipă că e imprudent să-și lase geaca în cuier.

In imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale cabinetului medical se văd cei doi tineri care intră, aruncă o privire în încăpere, și se îndreaptă spre cuier. Unul dintre ei controlează buzunarele hainelor, și scoate dintr-una un portofel.

Aurora Basalic, asistentă medicală: "Noi eram la pacient, când a vrut să-și plătească serviciile a constatat că nu mai are bănuți pentru a plăti".

Citește și
copil cutit galati
Un copil din Galați a ascuns un cuțit în baia școlii, apoi a fost dat dispărut. Devenise agresiv cu alți elevi

Reporter: Care a fost reacția dânsului?

Aurora Basalic, asistentă medicală: "A fost uimit, a spus că-i lipsesc banii. Noi ne gândeam că a fost unul din pacienți, dar nu avea cum, și s-a constatat că au intrat de pe stradă și au sustras portofelul".

Polițiștii încă nu au dat de urma hoților.

Comisar Șef Felicia Tudoran, purtător de cuvânt al Poliției Galați: "Au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de furt calificat".

Anchetatorii spun că un deja un cerc de suspecti și în curând hoții vor fi identificați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult