Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat ucis în bătaie de trei prieteni, după ce i-ar fi făcut avansuri soției unuia dintre ei. „Era terminat, plin de sânge”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 55 de ani din Dolj a murit după ce a fost snopit în bătaie de trei prieteni de pahar. Scandalul dintre ei a pornit după ce ar fi apărut zvonul că victima i-ar fi făcut avansuri soției unuia dintre suspecți.

Bărbatul lovit crunt a fost abandonat într-un şanţ, încă în viață, iar când a fost găsit, a refuzat spitalizarea. După câteva ore, s-a prăpădit.

Scandalul dintre cei patru bărbaţi s-a pornit după ce toţi au băut împreună. Bărbatul, acuzat că i-ar fi făcut avansuri soţiei unuia dintre ei, a fost bătut de ceilalţi trei indivizi. A reuşit să fugă, însă agresorii l-au urmărit şi l-au doborât sub o ploaie de lovituri. Apoi l-au abandonat într-un şanţ. Unul dintre suspecţi a avut totuşi remușcări şi l-a anunţat pe fratele victimei de cele întâmplate.

Ion Tiță, fratele victimei: „Era terminat, plin de sânge, umflat la față. A venit unul cu care a fost la băut și eu când m-am dus la 3 jumate era bătut, căzut în șanț. L-am adus acasă, am sunat la poliție, apoi a venit salvarea”.

Familia a sunat la 112, iar la adresa respectivă au sosit atât medici, cât şi polițiști. Bărbatul bătut a refuzat, însă să fie dus la spital. După câteva ore a murit.

Citește și
Sri-lankezul condamnat pentru „crima din Lacul Morii”, prins în Germania după 32 de ani
Sri-lankezul condamnat pentru „crima din Lacul Morii”, prins în Germania după 32 de ani

Georgeta Coșoveanu, nepoata victimei: „Nu mai putea să vorbească. El ce mai putea să gâfâie pe nas, că avea nasul spart și nu mai putea, la ureche la fel, coaste rupte și nu mai putea”.

Legiștii au stabilit că există o legătură directă între moartea bărbatului şi loviturile primite.

Prieten cu agresorii: „Nu erau oameni răi, pe cuvânt. Nu i-am auzit niciodată că s-au bătut cu cineva. Nu s-au gândit nici ei că el poate să moară. Eu așa cred”.

Agresorii, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, au fost reținuți şi sunt acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult