Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Craiova a obţinut peste 3.000 de euro de la o bătrânică prin metoda „accidentul”

Un bărbat din Craiova a fost reţinut de poliţişti, după ce a obţinut, prin metoda „accidentul", peste 3.000 de euro de la o femeie în vârstă de 80 de ani,   

În ajunul Anului Nou, el s-a prezentat la locuinţa din Reghin a bătrânei și a păcălit-o că fiul ei a trecut printr-un accident rutier și că are nevoie de o operaţie urgentă.

Presată de situație, femeia i-a înmânat bărbatului 3.000 de euro şi 3.000 de lei. În aceeași zi, poliţiştii de investigaţii criminale din Reghin l-au identificat pe cel în cauză.

Bărbatul de 38 de ani din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Citește și
alexia
Primele imagini cu Alexia, fata cu brațele amputate în accidentul de la Pașcani, după operație. Mesajul mamei ei
Recomandările Poliției

Poliția recomandă populaţiei să nu dea curs instrucţiunilor primite telefonic de la persoane necunoscute care pretind că reprezintă rudele „implicate în accidentul rutier" şi să verifice dacă situaţia de urgenţă este reală, sunând ruda până răspunde.

De asemenea, nu trebuie să fie efectuat niciun transfer bancar şi nu trebuie înmânaţi bani unor persoane necunoscute sau să fie lăsate sume de bani în locuri indicate de cei care solicită acest lucru telefonic sub diferite pretexte.

În astfel de cazuri cetăţenii trebuie să sune la Poliţie, la numărul de urgenţă 112 sau la unitatea de poliţie pe raza căreia locuiesc, să spună despre ce este vorba, să se intereseze de existenţa unui astfel de accident rutier şi procedura legală în situaţii de acest gen. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult