Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Buzău și-a îngropat mama în spatele casei. Le-a spus polițiștilor că nu avea bani pentru o înmormântare

Your browser doesn't support HTML5 video.

O poveste înfiorătoare este anchetată într-o localitate din Buzău. Un bărbat susține că este atât de sărac, încât a trebuit să își îngroape mama în curte. Femeia a murit săptămâna trecută și omul n-a spus nimic nimănui.

Povestea a ieșit la iveală acum, când absența femeii a stârnit îngrijorare printre rude. Bărbatul este cercetat pentru profanare de cadavre și morminte, dar este vizat și de suspiciunea că și-ar fi ucis mama.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Femeia de 77 de ani locuia împreună cu fiul său, un bărbat de 50 de ani, în localitatea Grebănu din Buzău. De câteva luni era bolnavă la pat și nu mai ieșea din casă. Sora ei este cea care a anunțat poliția, spunându-le anchetatorilor că de câteva săptămâni nu reușea să ia legatura cu ea.

Primul luat la întrebări a fost fiul bolnavei, și după zece ore de audieri, bărbatul le-a spus polițiștilor că a îngropat-o pe mama lui în curtea casei, dar că femeia s-ar fi sfârșit din cauza bolii. Localnică: „l-au adus pe el am înțeles, și el a arătat unde era îngropată. Era chiar lângă casă însă poliția a căutat pe dealuri, prin păduri, prin râurile astea, nu s-au gândit probabil că este chiar atât de aproape îngropată.” Explicația oferită anchetatorilor este dureroasă: omul ar fi considerat că este atât de sărac, încât nu ar putea să plătească o înmormântare, așa cum se cuvine. El muncește cu ziua și nu are nicio formă de venit, iar femeia figurează doar cu un ajutor social de la primărie, în valoare de 150 de lei.

Citește și
ingropat
Un bărbat a fost îngropat timp de 7 zile la cererea lui și a filmat totul. „Să nu încercați asta acasă” | VIDEO

De teamă că se va face de rușine în sat, omul a decis ca, în mare secret, să își îngroape mama în spatele casei. Iar vecinilor le-a inventat o poveste credibilă. Vecină: „El ne-a spus că "am dus-o pe mama la Dărâmați, la fratele meu, să mai aibă și el grija ei că și eu am avut grija ei destul.” Rudele însă au început să pună întrebări, și în cele din urmă, o mătușă a anunțat poliția. Așa a fost găsit trupul bătrânei. Esențială în acest caz este expertiza medico-legală, pentru a lămuri cauza morții.

Localnic: „A venit poliția aici, au auzit că e o bătrână moartă aici, el nu era acasă, era plecat pe la muncă. Cine se gândea că o omoară pe bătrână, o îngroapă în spatele casei...” Fiul femeii a fost reținut, deocamdată pentru profanare de cadavre și morminte. El continuă să nege cu hotărâre ipoteza crimei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult