Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ din Brașov și-a bătut și amenințat cu moartea iubita care voia să-l părăsească. Cum s-a salvat femeia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Brașov a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a sechestrat în casă iubita, a bătut-o crunt a și amenințat-o cu moartea. Chinul a durat aproape patru ore până când femeia a reușit să se refugieze la un vecin care a chemat poliția.

Victima voia să-și părăsească partenerul și decizia despărțirii l-a scos din minți pe bărbat.

Chinul a început când femeia a anunțat că vrea să se despartă de bărbatul cu care avea o relație de mai multă vreme și care locuia în casa ei.

Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov: „A încuiat ușa de acces în locuința acesteia de pe raza municipiului Brașov, iar ulterior ar fi început să o agreseze fizic folosind preponderent un cuțit”.

Femeia a crezut că scapă în momentul în care, profitând de neatenția agresorului, a pus mâna pe un telefon și o cheie de rezervă. Dar, bărbatul și-a dat seama că încearca să fugă, iar asta l-a înfuriat și mai tare. După patru ore de bătăi și amenințări cu moartea, victima a reușit să se strecoare pe scara blocului”. Victima a fost însă urmărită și bătută cu pumnii și picioarele de partenerul furios. Norocul femeii a fost cu un vecin care a auzit scandal pe scară și a sunat la 112. Curând, agresorul a fost încătușat, iar victima a ajuns la spital pentru operație.

Citește și
mars impotriva violentei domestice
Marș pentru victimele violenței domestice în opt orașe din România. „Cerem protecție și siguranță pentru femei”

Romeo Boancă, medic primar medicină de urgență: „Avea o plagă sângerândă de coapsă, care a necesitat sutură, avea niște plăgi în regiunea eurofaringelui care au necesitat la fel intervenție, motiv pentru care pacienta a fost stabilizată și ulterior internată”. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru lipsire de libertate, violență în familie, amenințare și distrugere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult