Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Brașov a rămas fără locuință după o vecină i-a incendiat intenționat casa. Femeia a fost arestată

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 59 de ani din Brașov a fost arestată sub acuzația că ar fi incendiat, cu intenție, locuința unui vecin. Potrivit anchetatorilor, între cei doi exista un conflict mai vechi, care a răbufnit chiar cu ocazia unei petreceri de Paște.

Bărbatul a fost salvat din calea flăcărilor de polițiștii chemați la fața locului de vecini.

Incidentul a avut loc după o petrecere la care au participat toți cei care locuiau într-o casă stil vagon, cu 4 apartamente, aflată la marginea Brașovului. Femeia care a pus focul nu și-a explicat gestul în fața anchetatorilor. Aceștia au stabilit însă că era supărată pe vecinul ei. Cei doi se cunosc de când erau copii.

Mihai Neagu, proprietarul casei: „Mi-a spart geamul prima oară, am chemat polițiștii. M-am pus la somn, am zis ”lasă, că geamul îl pun eu mâine”. Și după aceea a venit seara la ora 1:00 și mi-a dat foc".

Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov: „Era o stare conflictuală veche, este vorba de conviețuire, cel mai probabil, eventual zgomot.” Femeia a a avut grijă să o scoată din casă pe o altă vecină, cu care se înțelegea bine. Iar bărbatul lăsat în locuința cuprinsă de flăcări ar fi murit, dacă la fața locului nu apăreau polițiștii. Apartamentul lui a fost distrus complet. Omul s-a mutat acum la un prieten.

Citește și
ISU incedniu pompieri
Un bărbat a murit într-un incendiu de amploare din București. Casa i-a luat foc după ce a uitat o candelă aprinsă

Patru ore s-au luptat pompierii cu focul, care risca să se extindă și la locuințele învecinate. Incendiul a ars pe o suprafață de aproximativ 80 de mp. În urma lui, au fost distruse trei camere și o bucătărie, iar proprietarul a reușit să mai recupereze numai câteva haine.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și, după audierea martorilor, suspecta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia riscă până la 7 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult